Meedoen als bedrijf

Kom in actie met jouw dreamteam! Het is mogelijk om je als groep in te schrijven voor de Muskathlon @ Home. Denk bijvoorbeeld aan je (oude) middelbare-school klas, een vriendengroep, je jeugdvereniging, sportteam, kerk, bedrijf of als compleet dorp. Met elkaar strijden jullie voor een betere wereld en worden onderdeel van de missie om recht te brengen.

Als team selecteer je een partner (Compassion, THDV of Open Doors) en een project waarvoor jullie in actie willen komen. Bedenkt een eigen teamnaam zoals; Basisschool de wegwijzer in Ermelo, The Justice League uit Lelystad of de Gideonsbende uit Groningen.

Het is belangrijk dat elk team ook een captain heeft. De de teamcaptain zullen we zo goed mogelijk ondersteunen het het team in actie te krijgen en in beweging te houden. Als er behoefte aan is kunnen we de teamcaptain ondersteunen met beeldmateriaal of eventueel met een spreker vanuit de Muskathlon. Dit kun je aanvragen via muskathlon@de4emusketier.nl.

Alle deelnemers worden tot en met 26 juni 2021 voorzien van de juiste informatie om alles uit hun deelname te halen. Zo ontvangt iedereen naast het leuke welkomstpakket ook fondsenwerf tips, sportschema, inspiratie en meer.

Hieronder geven we het voorbeeld van een kerk en een bedrijf.

Afbeelding bedrijven 2.jpg

Meedoen als bedrijf

De Muskathlon @ Home is een mooie manier om de waarden van het bedrijf uit te leven. Je kunt met de kracht van jullie bedrijf gaan voor een betere wereld. Samen met je collega’s vorm je team waarin je samen in beweging gaat komen voor mensen in nood. Door met elkaar te sporten en fondsen te werven wordt de teamgeest versterkt en creëer je een prachtig gezamenlijk resultaat.

Wat moet je doen?

  • Kies als bedrijf een partner (Compassion, THDV of Open Doors) en een project waarvoor jullie in actie willen komen.
  • Kies een teamcaptain.
  • Bedenk jullie teamnaam (bijv. bedrijfsnaam).
  • Vervolgens kunnen alle collega's zich los aanmelden en selecteren zij het team waarvan zij onderdeel uit willen maken.

118654090_2895982183839113_6970564813469800223_o.jpg

Meedoen als kerk

Dit is een prachtige manier om als kerk golven van gerechtigheid te creëren in de wereld. Je kunt als kerk één groot team vormen (Je kunt dan bijvoorbeeld de naam van jullie eigen kerk gebruiken als teamnaam) of juist meerdere kleine teams. Door als gemeente deel te nemen aan de Muskathlon@home wordt ook de onderlinge verbondenheid tussen gemeenteleden vergroot.

Wat moet je doen?

  • Kies als kerk een partner (Compassion, THDV of Open Doors) en een project waarvoor jullie in actie willen komen. Dit kunnen ook meerdere partners zijn en meerdere projecten.
  • Kies een teamcaptain. Dit kan de voorganger zijn, de jeugdleider of een ander enthousiast gemeentelid.
  • Vervolgens kunnen alle gemeenteleden zich los aanmelden en selecteren zij het team waarvan zij onderdeel uit willen maken.

Doneer aan deelnemer

Wil jij een deelnemer ondersteunen met een financiële gift? Doneer nu!

Layer 1661.png

Meld je nu aan of als team

Strijd jij mee voor gerechtigheid? Meld je dan vandaag nog aan als deelnemer van de Muskathlon @ Home! Het is ook mogelijk om een compleet team tegelijkertijd aan te melden.

2020.Bruisfotografie.4M.Promo.Musk@Home-51.jpg