Anja Mulder

Team: Team Nunspeet
Prostitutie voelt misschien ver weg. En toch, via internet is het voor iedereen dichtbij. Beschikbaar en geheim, comfortabel vanuit je luie stoel of bank of op locatie. Maar wat een drama voor de meisjes en jongens, vrouwen en mannen wiens lichaam daarvoor wordt misbruikt. In Nederland denken we prostitutie 'goed te hebben georganiseerd'. Toen ik in m'n studententijd in Rotterdam over de GJ de Jongweg fietste vroeg ik me al af hoe je prostitutie kunt legaliseren. Hoe kun je vrouwen met lege ogen en gebroken harten legaliseren. Een leugen waarin ik niet kan en wil geloven. En nu ik zelf een dochter heb van 14.... tja, verdere toelichting is denk ik niet nodig. Na het zien van de docu-serie 'Jojanneke uit de prostitutie' ben ik meer dan gemotiveerd om me voor Stichting Tot Heil Des Volks in te zetten. Samen met mijn lieve gezin gaan we ervoor om voor minimaal één persoon een traject bij elkaar te sporten voor een nieuwe toekomst zonder 'verwoestende liefdeloze seks'.

Sport

Hardlopen 21km

Locatie

8072cd

Datum

26 juni
2021

Foto 2-72806.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

102% van 8 Donaties

€ 510

€ 500

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'Team Nunspeet'

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

THDV Prostitutie.jpg
Foto 3.jpg
01 02