Anja van Keulen

Team: Team Nunspeet
In de media word je er door overspoeld: seksualiteit. Helaas bijna altijd op een manier die niets met echte liefde te maken heeft. Prostitutie is daar een voorbeeld van. Jonge vrouwen die gedwongen worden werk te doen dat je tot in je diepste ziel beschadigt. Als moeder van 3 dochters moet ik er niet aan denken dat één van hen in de gedwongen prostitutie terecht komt. Gedwongen prostituees zijn ook ooit jonge meisjes geweest met dromen en idealen. Om hun dromen en idealen waar te kunnen maken, is het nodig dat zij uit deze wereld kunnen stappen. Dat motiveert mij om te sporten voor stichting Tot Heil des Volks en haar de mogelijkheid te bieden om uit te stappen.

Sport

Hardlopen 10km

Locatie

Nunspeet

Datum

26 juni
2021

Foto 2-72806.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

102% van 23 Donaties

€ 510

€ 500

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'Team Nunspeet'

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

Foto 3.jpg
THDV Prostitutie.jpg
01 02