Anne-Marie Bakker

// Vergis je niet, er zijn altijd klanten. Sommigen zeggen dat ze het naar vinden dat je gedwongen moet werken maar ze doen er niets aan. Sterker nog, ze misbruiken je net zo hard.’ Maaike – slachtoffer van een loverboy //

 Als ik verhalen lees zoals hierboven dan voel ik de woede naar boven komen... Woede omdat ik mij diep van binnen machteloos voel. Waarom? Waarom zijn verhalen als bovenstaande nog steeds aan de orde van de dag? Dit MOET stoppen!

Daarom fiets ik op 25 juni 80 km. Help jij vrouwen, mannen, meisjes en jongens zoals Maaike niet terecht te komen in de gedwongen prostitutie? Dat kan door mee te doen aan de Muskathlon@home of doneer nu en steun het werk van THDV!

Sport

Fietsen 80km

Datum

25 juni
2022

Dana - stap uit voor haar.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

4% van Donaties

€ 35

€ 1.000

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

Britney - sterk in de liefde - bewerkt.png
Manuela - Online hulp.jpg
Dana - stap uit voor haar.jpg
01 03