Carina Slingerland

Team: SAM-enlopen
Met mijn aktie wil ik een bijdrage leveren om Sameena's ultieme aktie te steunen. Zelf loop ik 10 dagen virtueel mee met Sameena. Alleen mijn doel is om in 10 dagen minimaal 100 km te gaan lopen. Sameena zal het 10 voudige gaan lopen. Zij loopt maar liefst 1000 km in 10 dagen. Sameena is voor mij een inspiratie. Ze is iemand die doorzet, een vechter. Maar vooral een sterke vrouw. Die zich nu op deze manier inzet voor andere slachtoffers van mensen handel en gedwongen prostitutie. En samen met team SAM-enlopen zullen wij haar daarin ondersteunen en helpen om haar doel te kunnen bereiken. Never give up!

Sport

Hardlopen 100km

Locatie

Haaksbergen

Datum

26 juni
2021

Dana - stap uit voor haar.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

65% van 7 Donaties

€ 65

€ 100

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'SAM-enlopen '

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

Foto 3.jpg
THDV Prostitutie.jpg
01 02