Debora Bikker

Team: Hervormde Gemeente Meerkerk
Ik wil meedoen aan deze actie. Allereerst om hiermee op te komen voor de medemens. Het diepe onrechtsvaardheidsgevoel wat ik ervaar bij het horen van zo veel leed; omzetten in actie. Een tweede reden om mee te doen is omdat ik hou van sport. Als dat nu kan worden ingezet om bij te dragen aan een mooi initiatief is dat mooi meegenomen. Aangezien een stevige onderbouwing of uiteenzetting vaak uit drie punten bestaat kan ook een derde, en eigenlijk belangrijkste, reden niet ontbreken. Mijn geloof in God maakt dat ik niet wil ophouden met geloven in het goede en daaraan, een klein stukje, bij wil dragen. We kunnen het onrecht op deze wereld niet zomaar uitroeien en ook al voelt het soms als 'dweilen met de kraan open'. Toch geloof ik dat 'dweilen' de mooiste bezigheid is die we kunnen hebben hier op aarde. In het vertrouwen dat Hij het werk al voltooid heeft en het eens voor altijd goed zal maken.

Sport

Hardlopen 10km

Datum

25 juni
2022

Dana - stap uit voor haar.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

425% van Donaties

€ 425

€ 100

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'Hervormde Gemeente Meerkerk'

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

Manuela - Online hulp.jpg
Britney - sterk in de liefde - bewerkt.png
Dana - stap uit voor haar.jpg
01 03