Emma Domburg

Team: Navigators Studentenvereniging Amsterdam
Hey! Ik ben Emma Domburg en samen met Rebecca Bakker ga ik 130km fietsen om te strijden tegen gedwongen prostitutie. Het feit en besef dat dit ook in onze stad, Amsterdam, plaatsvindt raakt ons en daarom willen wij ons inzetten voor meer gerechtigheid voor deze vrouwen. Door op 9 juli te fietsen van Amsterdam naar Ouddorp hopen wij een steentje bij te dragen en vrouwen te helpen om uit de wereld van de prostitutie te stappen. Door een bedrag te doneren help je niet alleen ons, maar draag je bij aan nieuwe kansen voor deze vrouwen. Sponsor ons en doe mee aan de strijd tegen de gedwongen prostitutie!

Sport

Fietsen 130km

Locatie

Amsterdam

Datum

26 juni
2021

Foto 2-72806.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

75% van 28 Donaties

€ 376

€ 500

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

Foto 3.jpg
THDV Prostitutie.jpg
01 02