Gernald van der Heide

Team: SAM-enlopen
Aangemoedigd en geraakt door het verhaal van Sameena, heb ik last-minute besloten om a.s. zaterdag weer mee te doen aan de Muskathlon@home in Elburg. Om zo aandacht te vragen voor de #10dagen1000km actie van Sameena en samen op te staan tegen het onrecht van gedwongen prostitutie. Sameena weet uit eigen ervaring hoe het is om te werken in de gedwongen prostitutie. Ruim twee jaar lang werd ze door een loverboy seksueel uitgebuit en gedwongen tot seks met ‘klanten’. Er was sprake van veel geweld. Hart van Nederland heeft ook een item over haar gemaakt. Je kan haar live volgen via: https://1000km.underway.nl/ Het sponsorgeld gaat naar het project Scharlaken Koord (THDV) dat zich inzet voor prostituees. Sinds vorig jaar heb ik geen 21 km meer gelopen, maar wel aantal keer per maand 10km. De voorbereiding is dus niet ideaal, maar we gaan ervoor! Bij deze Muskathon@home is jouw euro 2 euro waard !! Elke euro die je inzet zal ik verdubbelen. #samentegenonrecht

Sport

Hardlopen 21km

Locatie

Elburg

Datum

26 juni
2021

Manuela - Online hulp.jpg
Gekozen doel

Online hulp

Doelstelling

180% van 18 Donaties

€ 900

€ 500

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'SAM-enlopen '

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

THDV Prostitutie.jpg
Foto 3.jpg
01 02