Karin van Leeuwen

Team: Hervormde Gemeente Meerkerk
Ik wil samen met onze gemeente een verschil maken om het onrecht van vrouwen in de gedwongen prostitutie in NEDERLAND tegen te gaan! Door geld op te halen zodat deze vrouwen een 2 kans kunnen krijgen op een leven zoals wij dat kennen geliefd en waardevol! Daarom daag ik mij zelf uit om 2x een halve marathon te gaan rennen op 4 en op 25 juni! Ik kom in actie helpen jullie mee? Doneer op deze pagina en help mee! Super bedankt❤️

Sport

Hardlopen 21km

Datum

25 juni
2022

Dana - stap uit voor haar.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

242% van Donaties

€ 1.210

€ 500

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'Hervormde Gemeente Meerkerk'

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

Britney - sterk in de liefde - bewerkt.png
Manuela - Online hulp.jpg
Dana - stap uit voor haar.jpg
01 03