Marit de Rooij

Team: Las Amigas
'En laten wij met volharding de wedloop lopen die voor ons ligt, terwijl wij het oog gericht houden op Jezus, de Leidsman en Voleinder van het geloof.' (Hebreeën 12:1b-2a) Samen hardlopen om een ander te helpen! Met het doel vrouwen en mannen in de prostitutie hulp te bieden op weg naar een een beter leven, hoop ik op D.V. 26 juni hiermee geld op te halen. Deze 'wedloop' wil ik lopen tot eer van God en uit liefde voor de naaste. Dat deze naasten mogen weten dat zij kostbaar en geliefd zijn, dat zij er niet alleen voor staan. Ik hoop met deze gedachten niet alleen hard te lopen, maar ook met een oprecht hart te lopen.

Sport

Hardlopen 21km

Locatie

Sprang-Capelle

Datum

26 juni
2021

Foto 2-72806.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

30% van 2 Donaties

€ 30

€ 100

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

THDV Prostitutie.jpg
Foto 3.jpg
01 02