Michel Drost

Team: Team Nunspeet
Deze Muskathlon geeft mij twee grote uitdagingen: een roteind hardlopen en geld ophalen voor een stukje meer gerechtigheid op deze wereld. Het mooie voor nu vind ik dat het niet in het buitenland hoeft, maar dat het in eigen land is! Dus geen onnodige uitstoot voor het vliegtuig. Ik hoop dat, als ik geen zin meer heb in trainen, ik het doel voor ogen mag houden en mag beseffen dat de mensen voor wie ik dit doe zelf geen keuze hebben. Voor hen is elke dag zwaar en zij kunnen niet zomaar opgeven, maar worden gedwongen! Dus Michel; niet klagen, maar doorzetten!

Sport

Hardlopen 42.195km

Locatie

Nunspeet

Datum

26 juni
2021

Foto 4.jpg
Gekozen doel

Sterk in de liefde

Doelstelling

136% van 45 Donaties

€ 6.820

€ 5.000

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'Team Nunspeet'

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

Foto 3.jpg
THDV Prostitutie.jpg
01 02