Nathan Mulder

Team: Team Nunspeet
Ik vind het niet eerlijk dat er mensen zijn die dingen moeten doen die ze eigenlijk niet willen. Ik ben blij dat ik dat niet hoef. Ik wil dat alle jongens en meisjes vrij zijn om te kiezen wat er met hen gebeurd. Daarom wil ik sporten om geld in te zamelen voor de stichting Tot Heil des Volks. Zij helpen mensen die tegen hun wil in seks hebben voor geld.

Sport

Hardlopen 5km

Locatie

Nunspeet

Datum

26 juni
2021

Foto 2-72806.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

89% van 9 Donaties

€ 447

€ 500

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'Team Nunspeet'

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

THDV Prostitutie.jpg
Foto 3.jpg
01 02