Noah Mulder

Team: Team Nunspeet
Ik werd gevraagd om mee te doen aan de Muskathlon@home. Ik vond dit gelijk een goed idee. Ik heb altijd wel een klein beetje beeld gehad bij de daden van compassion en weet wat een muskathlon inhoud. Ik vind het mooi om iets te kunnen doen wat ik leuk vind. En het is al helemaal top als je daar mensen mee kunt helpen die het vele malen minder hebben dan jij. Ik hoop dat ik door een kleine moeite, meisjes en vrouwen mag helpen die misbruikt worden.

Sport

Hardlopen 21km

Locatie

Nunspeet

Datum

26 juni
2021

Foto 2-72806.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

97% van 8 Donaties

€ 487

€ 500

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'Team Nunspeet'

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

THDV Prostitutie.jpg
Foto 3.jpg
01 02