Sameena van der Mijden

Team: SAM-enlopen

'Samen tegen gedwongen prostitutie
Ik ben Sameena; ultrarunner en Nederlands kampioen 100 km hardlopen voor vrouwen. Daarnaast weet ik uit eigen ervaring hoe het is om te werken in de gedwongen prostitutie. Ruim twee jaar lang werd ik door een loverboy seksueel uitgebuit en gedwongen tot seks met ‘klanten’. Er was sprake van veel geweld.

Nadat ik los wist te komen begon ik, op het dieptepunt van mijn leven, met hardlopen.

Miljoen Meter
Ik doe mee met de Muskathlon@home en zet mij in voor vrouwen die nu nog vastzit in de donkere wereld van gedwongen prostitutie. Want ik gun iedereen een leven in vrijheid.

Ik loop in tien dagen tijd 1.000 kilometer door heel Nederland. Dat is een Miljoen Meter hardlopen tegen het onrecht van gedwongen prostitutie. Ik heb jouw hulp nodig; je sponsort mij al vanaf 1 euro per meter. Samen gaan we voor een groot bedrag, samen gaan we voor een groot verschil. Doe je met me mee?

Dank je wel, Sameena.


Deelnemen
Wil jij deelnemer in het team van Sameena worden? Dan ben je van harte welkom! Meld je aan voor de Muskathlon@home en kies tijdens je aanmelding onder 'Team' 'Selecteer een team' en kies uit de lijst 'SAM-enlopen'.

Kies bij 'Selecteer een doel' Digitaal veldwerk.

Je kunt op twee manieren deelnemen:
- Je loopt een aantal km naar keuze in je eigen omgeving op 1 van de data dat Sameena ook aan het lopen is. Je kunt dit zelf invullen in je aanmeldformulier.
- Je wordt onderdeel van de route en gaat een aantal km met Sameena meelopen. Je bepaalt zelf de afstand en de plek waar je aanhaakt. Maar wij willen wel graag een indicatie van hoe veel mensen welke routedelen mee willen lopen. Vermeld daarom bij 'Locatie waar je gaat sporten' 1 van deze opties:

Middelburg–Den Haag
Den Haag–Almere
Almere–Leeuwarden
Leeuwarden–Assen
Assen–Deventer
Deventer–Venray
Venray–Den Bosch
Den Bosch–Breda
Breda–Amersfoort
Amersfoort–Amsterdam

Vermeld bij 'Streefbedrag dat je hoopt op te halen' 500 euro of meer.

Dit zal haar en haar team bemoedigen. Door deel te nemen verbind jij je je aan de missie van Sameena en ga jij je inzetten om minimaal 500 euro sponsorgeld op te halen voor iedereen die nu nog vastzit in het web van gedwongen prostitutie. Zo word je deel van Sameena's strijd tegen gedwongen prostitutie. Bedankt!

Aanvullende informatie
Heb je ervoor gekozen om op de track te gaan lopen waar Sameena loopt, houd er dan rekening mee, dat je achter Sameena blijft lopen. Er zijn fietsers op de route aanwezig, zij zullen jou aanwijzingen geven waar je kunt lopen. Dit is om Sameena alle rust en ruimte te geven, om die 1000 km tot een goed einde te brengen.

Sameena loopt met een live track. Deze wordt 15 juni met de teamleden gedeeld die hebben aangegeven een deel van de route mee te willen lopen. Je kunt dan precies zien, waar Sameena met haar team loopt en kunt aansluiten op het punt wat jou past.

Super tof dat je mee doet en zo je steentje bijdraagt tegen gedwongen prostitutie in NL. We wensen je heel veel sterkte met de voorbereidingen! We houden je op de hoogte, samen staan we op voor recht en vrijheid in ons land.

Een sportieve groet,
Team Sameena


Sport

Hardlopen 1019km

Locatie

Rondje Nederland

Datum

26 juni
2021

Manuela - Online hulp.jpg
Gekozen doel

Online hulp

Doelstelling

56% van 1549 Donaties

€ 55.644

€ 100.000

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'SAM-enlopen '

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

THDV Prostitutie.jpg
Foto 3.jpg
01 02