Sameena van der Mijden

Zaterdagochtend 25 juni ga ik samen met het team van Scharlaken Koord hardlopen in Amsterdam, als onderdeel van het live-stream evenement De Nacht van Amsterdam dat plaatsvindt op vrijdagavond 24 juni van 20:00-23:00 en 25 juni van 7:30-8:30. Tijdens het avondprogramma zal ik ook aanwezig zijn voor een interview, en om mijn verhaal te delen. Ik doe dit om opnieuw het verhaal van gedwongen prostitutie, mensenhandel en seksueel geweld onder de aandacht te brengen: Sharing Stories While Running.

Tijdens het live-stream evenement worden interviews gehouden met politice, beleidsmakers, hulpverleners en BN-ers rondom dit onderwerp. De Nacht van Amsterdam zal te volgen zijn via een livestream.

Ga voor meer info en om de stream te bekijken naar www.thdv.nl/nachtvanamsterdam

Sport

Hardlopen 100km

Datum

25 juni
2022

Dana - stap uit voor haar.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

43% van Donaties

€ 4.289

€ 10.000

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

Dana - stap uit voor haar.jpg
Manuela - Online hulp.jpg
Britney - sterk in de liefde - bewerkt.png
01 03