Wiebren Dijkstra

Team: Muskathlon Team 058 (e.o.)

In beweging voor mezelf én anderen. Fysiek in beweging, maar ook bewogen met anderen die in verschikkelijke situaties moeten leven. Binnen m'n mogelijkheden draag ik graag m'n steentje bij en geloof ik dat dit impact heeft voor de wereld om me heen. Dankbaar om hier aan mee te kunnen doen. Let's go and celebrate humanity!

Sport

Hardlopen 42km

Locatie

Friesland (omgeving Leeuwarden)

Datum

26 juni
2021

Foto 4.jpg
Gekozen doel

Sterk in de liefde

Doelstelling

0% van 0 Donaties

€ 0

€ 3.000

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

Foto 3.jpg
THDV Prostitutie.jpg
01 02