Willemijn van de Put

Team: Team Nunspeet
Tijdens het kiezen van mijn doel las ik een verhaal over een vrouw die in de prostitutie zit, dit greep mij zo aan, ik wist het gelijk: ik ga mij inzetten tegen gedwongen prostitutie, dit moet stoppen. In Nederland is dit een groot probleem. Ik heb een leeftijd waarin veel meiden gebruikt worden, sommige meiden belanden in de (gedwongen) prostitutie. Deze meiden worden elke dag weer opnieuw betaald voor hun lichaam, ze krijgen dag in dag uit weer te horen dat ze niks waard zijn. Het staat voor je gevoel zo ver van je af, maar kan opeens ook zo dichtbij komen. Ik ga fietsen voor deze meiden en vrouwen uit de gedwongen prostitutie, zij kiezen er (meestal) niet zelf voor. Ook deze mensen zijn waardevol en moeten een kans krijgen in deze wereld. Ik ga me inzetten voor de stichting; Tot Heil Des Volks, zij bieden gedwongen prostituees een kans om uit de prostitutie te stappen en een leven op te bouwen. Deze mensen verdienen echte liefde!

Sport

Fietsen 75km

Locatie

nunspeet

Datum

26 juni
2021

Foto 2-72806.jpg
Gekozen doel

Stap uit voor haar

Doelstelling

457% van 26 Donaties

€ 685

€ 150

Layer 1661.png

Strijd mee tegen ongelijkheid

Strijd mee tegen ongelijkheid Strijd mee tegen ongelijkheid

Team 'Team Nunspeet'

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

THDV Prostitutie.jpg
Foto 3.jpg
01 02