Meedoen als school

Vanaf nu is het mogelijk om je als school of klas in te schrijven voor de Muskathlon@home en daarmee je in te zetten voor kinderen in extreme armoede of christenen die worden vervolgd!

Door je aan te melden voor de Muskathlon@home ga je een moment plannen om te sporten voor een ander. Dit kan op zaterdag 26 juni zijn, maar natuurlijk ook op een doordeweekse dag. Denk bijv. aan het organiseren van een sponsorloop. In aanloop naar deze sponsorloop gaan de kinderen zoveel mogelijk geld ophalen d.m.v. van sponsorlijsten.

Hoe kan jij je aanmelden?

  1. Als klas kan je aanmelden als team. Dit kan je hier doen.
  2. Van tevoren kies je uit een partner: Compassion of Open Doors. Daarnaast maak je ook een keuze uit een van de projecten.
  3. Bedenk een gave teamnaam voor jou als klas of school. Dit kan natuurlijk ook gewoon 'Groep 8 van basisschool de Wegwijzer' zijn.
  4. Heb jij je aangemeld als school of klas, dan sturen wij jou een mail met meer informatie. Zo geven we je een link naar lesmateriaal en hebben we sponsorlijsten ontwikkeld waarmee de kinderen langs opa's en oma's, vaders en moeders, vrienden, buren, etc. kunnen gaan om geld op te halen.
  5. Het enige wat jij nu nog hoeft te doen is het organiseren van een sponsorloop bij jou op school. Heb je hier hulp bij nodig? Laat het ons even weten!

Heb je vragen of de mail niet ontvangen? Stuur even een mail naar muskathlon@de4emusketier.nl.

Doneer aan deelnemer

Wil jij een deelnemer ondersteunen met een financiële gift? Doneer nu!

Layer 1661.png

Meld je nu aan of als team

Strijd jij mee voor gerechtigheid? Meld je dan vandaag nog aan als deelnemer van de Muskathlon @ Home! Het is ook mogelijk om een compleet team tegelijkertijd aan te melden.

2020.Bruisfotografie.4M.Promo.Musk@Home-51.jpg