Teams

34

Deelnemers

305

Donaties

157.097

Direct na de aardbeving in Haiti heeft Compassion noodhulp geboden in de vorm van o.a. voedsel- en hygiëne pakketten, opvang, traumahulp en tijdelijke huisvesting. De huizen van de gezinnen van 12.000 sponsorkinderen zijn beschadigd of vernield. In het gebied van de ramp zijn 92 Compassion-projecten waarvan er 34 schade hebben en ongeveer de helft daarvan onherstelbaar is verwoest. Wanneer deze projecten opnieuw worden opgebouwd, worden ze zo gebouwd dat ze beter bestand zijn tegen aardbevingen en orkanen. Ditzelfde geldt voor de herbouw van kerken die verwoest zijn. Vanuit het Fonds Medische zorg & Voeding helpen we kinderen aan de gezonde (aanvullende) voeding en medische zorg die door hun ouders niet zelf betaald kan worden.

Voor zowel de herbouw van projectgebouwen als kerken en het bieden van medische zorg gaan we fondsen werven met de Muskathlon@home. Jij kunt hieronder kiezen om een Muskathlon@home te doen, voor één van deze drie doelen. 

Extra uitdaging; Samen voor 150 kinderen

Daarnaast sturen we elke deelnemer die meedoet aan de Muskathlon@home één kindpakket, met de vraag een sponsor te vinden voor dit specifieke kind. Dit pakket krijg jij 2 weken na aanmelding thuis toegestuurd. Hiermee willen we met jou onze droom delen, waarin er minimaal 150 kinderen door de Muskathlon@home een sponsor vinden. Zo hopen we samen naast de kinderen en gezinnen in Haïti te staan, en een verschil te maken in hun leven!

Doel

Doel 2 (1).jpg

Wederopbouw kerken & projectgebouwen

Doel 1 (1).jpg

Wederopbouw huizen gezinnen

Doel 3.jpg

Fonds Medische zorg & Voeding

Mozaiek-header.jpg

Mozaiek Kenia

Schermafbeelding 2021-01-15 om 13.41.35.png

Compassion

Kinderen bevrijden van armoede in Jezus' naam. We geloven in langetermijn-ontwikkeling via lokale kerken. De hulp start zo vroeg mogelijk, daarom werken we met (zwangere) moeders en baby's en kinderen.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw