Teams

16

Deelnemers

73

Donaties

27.195

In de voetsporen van Anne van der Bijl komen wij in actie voor vervolgde christenen. Wat begon als de missie van één man is nu de roeping van vele. Gewapend met de opdracht vanuit Openbaring 3:2 ‘Wees wakker en versterk het overige dat dreigt te sterven’ wijdde hij zijn leven aan God en de verspreiding van Bijbels. Het waren niet de gebalde vuisten die zorgden voor doorbraak, maar juist zijn gevouwen handen.

Open Doors is tegenwoordig actief in meer dan 60 landen en werkt met ruim 1400 mensen die zich toewijden aan het steunen en versterken van vervolgde christen. Met trots en dankbaarheid staan wij al jaren zij aan zij met Open Doors in deze missie. Samen bewandelen we de straten van gerechtigheid.

Wees die ene man, vrouw of jongere die vanuit geloof onderdeel is van het plan dat God heeft met de wereld. We bidden dat jouw aanmelding voor de Muskathlon@home een grote impact heeft op jouw eigen leven en omgeving, maar bovenal voor vervolgde christenen.

Dit jaar komen we met de Muskathlon@home voor Open Doors in beweging voor de onderstaande projecten. Selecteer de missie waar jij onderdeel van wilt zijn en schrijf je in. Alleen of samen met een team.

Doel

Prisoner 42 - WWL21 - Page Banner (1)-83206.jpg

Steun en versterk geheime gelovigen in Azië

Pastor Jeremiah portrait.jpg

Steun en versterk geheime gelovigen in Afrika

Portrait of Taher.jpg

Steun en versterk geheime gelovigen in het Midden-Oosten

Schermafbeelding 2021-01-15 om 12.49.54.png

Open Doors

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw