Teams

36

Deelnemers

213

Donaties

99.428

In de voetsporen van Anne van der Bijl blijven wij in actie komen voor de vervolgde christenen. Wat begon als de missie in het hart van één man is nu de roeping van vele. Gewapend met de opdracht vanuit Openbaring 3:2 “Wees wakker en versterk het overige dat dreigt te sterven” wijdde hij zijn leven aan God en de verspreiding van Bijbels. Het waren niet de gebalde vuisten die zorgden voor doorbraak, maar juist zijn gevouwen handen.

Open Doors is actief in meer dan 60 landen en werkt met ruim 1400 mensen die zich toewijden aan het steunen en versterken van vervolgde christen. Met trots en dankbaarheid mogen wij al jaren zij aan zij staan met Open Doors in deze missie. Samen streven we naar golven van barmhartigheid en recht wereldwijd.

Wees die ene man, die ene vrouw die ene jongere die vanuit geloof onderdeel is van het plan dat God heeft met de wereld. We bidden dat jouw aanmelding voor de Muskathlon@home een grote impact zal hebben op je eigen leven, je omgeving, maar bovenal voor vervolgde christenen.

Dit jaar willen we met de Muskathlon@home in beweging komen voor de onderstaande vier projecten. Selecteer de missie waar jij onderdeel van wilt zijn en schrijf je in. Alleen of samen met een team.

Doel

Noord-Korea-1200x540-c-default.jpg

Steun en versterk vervolgde christenen in Korea

Ethiopië-600x460-c-default.jpg

Steun en versterk de vervolgde Christen in Ethiopië

Irak.jpg

Steun en versterk de vervolgde Christen in Irak

Colombia_2019_0710100059.jpg

Steun en versterk de vervolgde Christen in Colombia

Bekijk minder doelen Bekijk meer doelen
Schermafbeelding 2021-01-15 om 12.49.54.png

Open Doors

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt Bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw