Teams

20

Deelnemers

97

Donaties

59.489

Hoewel prostitutie in onze samenleving wordt gezien als 'gewoon werk', zien we op de Amsterdamse Wallen, in clubs, in de escort en via internet dat er gedwongen prostitutie en mensenhandel plaatsvindt. Het raakt ons diep als mensen juist hier in ons land, waar kernwaarden als vrijheid en gelijkwaardigheid centraal staan, gedwongen moeten werken in de prostitutie en het slachtoffer zijn van mensenhandel en geweld. We willen en mogen dit onrecht niet langer negeren. Het is tijd om op te staan en ons uit te spreken. Het is onze droom om elke prostituee die niet vrijwillig werkt een kans te geven om uit de wereld van prostitutie te stappen en een waardig bestaan op te bouwen.

Dit jaar willen we met de Muskathlon@home in beweging komen voor de onderstaande drie missies. Selecteer de missie waar jij onderdeel van wilt zijn en schrijf je in. Alleen of samen met een team.

Doel

Dana - stap uit voor haar.jpg

Stap uit voor haar

Manuela - Online hulp.jpg

Online hulp

Britney - sterk in de liefde - bewerkt-06427.png

Preventielessen

Foto 5.jpg

THDV

Tot Heil des Volks (THDV) is een beweging die zich inzet voor kwetsbare groepen in Nederland: prostituees, daklozen, verslaafden en kinderen die in armoede opgroeien. In 1855 begint het verhaal van onze organisatie in de Jordaan in Amsterdam. Dominee Jan de Liefde is geraakt door de diepe armoede van die tijd en start het werk van onze organisatie door brood en Bijbel uit te delen.

Ons motto is 'Wie zie jij?'. Wie zie jij als je naar een prostituee kijkt? Wie zie jij als je naar een zwerver kijkt? Als je omgaat met kwetsbare mensen kom je heel dicht bij het hart van Jezus. Hij identificeert Zich met hen. Zij weerspiegelen in al hun gebrokenheid iets van Zijn pure liefde.

Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw